Over HB Software

HB Software is een team van doorgewinterde professionals. Een complementair team: de disciplines vullen elkaar aan en hebben korte lijnen. Een team dat het vak beheerst en vanuit ervaring ontwikkelt, implementeert en adviseert. Dat geeft onze klanten rust. Uitdagingen worden met een gerust hart bij ons neergelegd in de wetenschap dat er een oplossing komt.  

HB Software weet in deze snelle wereld het kaf van het koren te scheiden. Zin van onzin. Wat voor ons telt, is of de software voor jou werkt.  

We zijn trots op onze meer dan 50 implementaties van Microsoft Dynamics NAV en onze 800 plus klanten voor Exsion Reporting en Exsion Corporate.

Laat software voor je werken

De paradox van business software is dat het je vaak extra werk kost, terwijl het eigenlijk jouw werk moet doen. 

Wij zijn HB Software. In onze ogen is gebruikersgemak even belangrijk als functionaliteit. En jullie processen buiten de software om even belangrijk als de inrichting binnenin de software. Pas als de applicaties alle richtingen op met je mee buigen, kan software echt voor je aan de slag.

Je mag best hoge verwachtingen hebben

De tijd dat je voor het gebruiken van business oplossingen een complete opleiding nodig hebt is voorbij. Het gebruikersgemak wat je van je tablet verwacht mag je ook van je software verwachten. Wij hebben ons vakmanschap erop gericht applicaties te maken die zo gebruiksvriendelijk zijn dat iedereen in de organisatie met ze kan werken.

 

We bedenken en maken al 25 jaar software

Wij leren al 25 jaar lang iedere dag nieuwe bedrijven en de verhalen achter hun werk kennen. Dat komt omdat we altijd heel nauw samenwerken met onze klanten. Hoe kun je anders software maken die past als een jas?

Kennis maken met HB Software en het gedreven team achter de slimme oplossingen? We nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons in Gouda.

Het bestaat: een standaardoplossing die precies bij je past

Het is volgens ons de truc om heel goed te begrijpen welke plaats onze software heeft in jullie dagelijks werk. Voor het inrichten van onze brancheoplossingen werken we daarom samen met toonaangevende klanten uit iedere branche. Daardoor spreken wij jouw taal. En belangrijker: jullie nieuwe software begrijpt je ook!