Tasklet Factory nieuwe partner HB Software

11 april 2016

Door een partnerschap aan te gaan met Tasklet Factory heeft HB Software een bijzonder mooie en praktische tool in huis gehaald: Mobile WMS voor Dynamics NAV

 

Tasklet Factory heeft een Mobile WMS-oplossing ontwikkeld. Dit is een mobiele barcodescannerapplicatie voor Microsoft Dynamics NAV die volledig integreert met de standaard functionaliteit van ERP-systemen, waarmee magazijnmedewerkers zowel online als offline bestellingen kunnen verwerken,. De Mobile WMS-applicatie draait op draagbare apparaten en maakt rechtstreeks verbinding met uw ERP-systeem, zonder systemen en/of software ertussen. Het is een echte kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

Het heeft een verbazingwekkende grafische interface die ontzettend eenvoudig te gebruiken is en kan worden geconfigureerd naar de behoeften van individuele gebruikers.

Uw magazijnmedewerkers zijn hierdoor productiever en uw voorraadgegevens nauwkeuriger. In meer dan 30 landen maken tevreden klanten gebruik van deze oplossing.

http://taskletfactory.com/en/