Release HB Vastgoed 2015

1 juni 2015

HB Software investeert continu in doorontwikkeling van haar producten met gebruikmaking van de nieuwste Microsoft technologie. Mede doordat onze HB Vastgoed oplossing Microsoft gecertificeerd is kunnen we goed aansluiten bij hun Dynamics roadmap.

In de genoemde Microsoft roadmap heeft inmiddels een technische “revolutie” plaatsgevonden tussen de NAV 2009 en de NAV 2013 versie. Dit was een grote stap waarmee de technische basis compleet veranderde. Een voordeel is dat nu een vernieuwde basis is gelegd waardoor opvolgende versies beter aansluiten. Mede daardoor hebben we snel onze HB Vastgoed oplossing kunnen upgraden naar Dynamics NAV 2015. Een ander voordeel is dat onze klanten ook gemakkelijk kunnen bijblijven en de stap van 2013 naar 2015 kunnen doen zonder grote investeringen.

Door de doorontwikkeling, certificering en de investering in het Dynamics NAV platform biedt deze oplossing dagelijks voordelen in uw business. De doorontwikkeling garandeert daarnaast een toekomstbestendig platform en waarde behoud van de investering, terwijl de oplossing blijft voldoen aan de veranderde markt en vereisten.

Onze brancheoplossing HB Vastgoed 2015 maakt optimaal gebruik van de toegevoegde functionaliteiten in Dynamics en ook branche specifieke zaken zijn weer verbeterd. In de 2013 versie was bijvoorbeeld al een aanzet gemaakt met tablet- en cloudondersteuning en dat is in de 2015 versie sterk verbeterd. Niet alleen door een uitgebreidere web client, maar ook met een echte tablet App.

Ook is de menustructuur vereenvoudigd om het gebruik van de applicatie te versimpelen. De look and feel is nu gelijk met MS Office (incl. functietoetsen) en natuurlijk is de workflow onder de loep genomen. Dit is direct zichtbaar in het rolcentrum waar middels symbolen en kleuren de workload meteen inzichtelijk is met de belangrijkste persoonlijke KPI’s. Verder is niet alleen de invoer van gegevens nu sneller mogelijk, maar ook specifieke zaken zoals splitsen van projecten, etc. heeft een verdiepingsslag gemaakt. Door interactieve rapporten, automatische rapportplanning en risico-analyses is er daarnaast een compleet dashboard met volledig overzicht. Kortom, volledig inzicht in de fasen, cashflow en budgetbewaking, waardoor projecten volgens planning verlopen en er geen geld wordt verloren.

In deze samenwerkende wereld komt steeds vaker voor dat data tussen systemen wordt uitgewisseld. Daarom worden ook de meest voorkomende koppelingen steeds bijgehouden. Een koppeling met diverse specifieke oplossingen van andere partijen, eigen calculaties of Stichting Kosten Opzet, alsmede de daarbij behorende vastgoed- en managementrapportages van Exsion Reporting zijn geen probleem als gebruik gemaakt wordt van de nieuwste HB Vastgoed versie.

HB Vastgoed is zowel on premises als in de cloud beschikbaar en daarbij kan gekozen worden uit ondermeer desktop, browser en Sharepoint clients.