HB Software Exsion klantendag 2016 "Ga voor Goud"

24 november 2016


Een Olympisch kampioen vertelt hoe…

HB Software is niet de enige die voor goud gaat wat betreft haar producten en klanttevredenheid. Ieder bedrijf streeft daarnaar.
Maar hoe je doe dat elke dag weer?

Deze vraag wordt beantwoord door Ferry Weertman, gouden medaille winnaar van de 10 km open water zwemmen op de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

Een wereldprestatie van formaat. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? Ferry gaat ons vertellen hoe het is om naar een gouden medaille toe te werken en wat je ervoor moet doen. Deze ervaring kunnen we gebruiken als inspiratiebron voor ons eigen streven naar goud.

De klantendag van 2016 heeft voor ons een speciale betekenis. Want, we komen weer met nieuwe releases van onze producten. We staan met Exsion aan de vooravond van release nummer 10. Voor ons een mijlpaal en een release waar we de afgelopen jaren keihard aan gewerkt hebben en waar je versteld van zult staan.

Maar dat is niet het enige: ook wat Microsoft Dynamics NAV betreft laten we ons van onze beste kant zien.

Deze speciale mijlpaal willen we kracht bijzetten door de jaarlijkse klantendag deze keer in het Olympisch Stadion in Amsterdam te organiseren, in onze ogen het ideale decor voor een topsporter die ons land met zijn fenomenale zwemkunsten een plak van het felst begeerde edelmetaal wist te bezorgen. De themasessies vinden plaats in de kleedkamers van de voetballers, atleten en schaatsers die op en rond de sintelbaan bijzondere prestaties hebben geleverd. 

Onderwerpen van de themasessies:

  • Exsion 10
  • Exsion Database Navigator en Power BI 
  • Nieuwe releases Dynamics NAVTips & Tricks of ontwikkelingen op het gebied van XBRL: geautomatiseerde toelevering van te deponeren jaarstukken, belastingen en statistiche gegevens.


Programma:

13.00 - 13.30  ontvangst
13.30 - 13.45  welkom hoofdzaal
13.45 - 14.15  interview met Ferry Weertman +
                         uitreiking Exsion "Gouden Medaille"
14.20 - 14.50  themasessie 1e ronde 
14.55 - 15.25  themasessie 2e ronde 
15.30 - 16.00  themasessie 3e ronde 
16.05 - 16.35  themasessie 4e ronde
16.40 - 17.00  afsluiting in de hoofdzaal 
17.00                borrel + rondleiding Olympisch Stadion

Aan het einde van de middag is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding in het Olympisch Stadion. Hoe leuk is het om meer te zien en te horen over deze bijzondere locatie. Vergeet dit niet bij het bestellen van je toegangskaart aan te geven! 

Het Olympisch Stadion is in 3 minuten vanaf de ring van Amsterdam te bereiken. We hebben gereserveerde parkeerplaatsen tot onze beschikking en de stations en haltes voor het openbaar vervoer zijn dichtbij.

Reserveer 24 november in je agenda en bestel je toegangskaart. Wij hebben ruimte voor maximaal 100 deelnemers, dus wees er op tijd bij!

De middag begint om 13.00 en bestaat uit vier opeenvolgende themasessies en is om 17.00 afgelopen. Dit evenement is gratis toegankelijk, de parkeerkosten bedragen € 16,67. Bij het bestellen van een toegangskaart kun je een keuze maken tussen een toegangskaart met of zonder uitrijkaart. Met IDEAL kun je de uitrijkaart meteen betalen.

Mail naar office@hbsoftware en geef aan naar onze klantendag te willen komen.  Je ontvangt dan per ommegaande een Eventbrite uitnodiging. 

We hopen je op 24 november te zien! ​