HB Software en QBS Group sluiten Europese distributie overeenkomst ExSION Reporting

1 april 2014

Leusden, april 2014, HB Software en QBS group hebben een Europese distributie overeenkomst gesloten voor de door HBSoftware ontwikkelde Management Informatie oplossing Exsion Reporting.

Exsion Reporting is een eenvoudig te integreren reporting oplossing, die naadloos aansluit op Microsoft Dynamics en marktleider is in Nederland.

De distributieovereenkomst stelt de partners van QBS group in de gelegenheid om op een eenvoudige wijze – naast de licenties en onderhoudsovereenkomsten voor Microsoft Dynamics NAV – Exsion licenties en onderhoudsovereenkomsten in te kopen en te leveren aan eindgebruikers. Dankzij ExSION wordt de Dynamics propositie aanzienlijk versterkt, aangezien het gebruikers van Dynamics in staat stelt om op eenvoudige wijze de relevante bedrijfs- en stuurinformatie in Dynamics te presenteren in betrouwbare en overzichtelijke rapportages.

Joop van Voorthuijsen, CEO van QBS group over de samenwerking: “Om de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics nog verder te verhogen, distribueren wij aanvullende gecertificeerde oplossingen binnen ons internationale partnernetwerk. ExSION levert snel toegevoegde waarde voor de eindklant. We zijn dan ook trots dat HB Software heeft gekozen om de distributie te laten verzorgen via QBS group.”

Alfred van Duren, directeur van HB Software: “Deze samenwerking bewijst hoe de partners van QBS group elkaar kunnen versterken. Door ExSION in de branchetoepassing op te nemen hebben Dynamics partners een complete oplossing, waar concurrenten het vaak juist op de managementinformatie laten afweten”. Van Duren: ”Onze nieuwe slogan is: Laat software voor je werken. Met QBS is de mogelijkheid ontstaan om de kracht van samenwerking voor je te laten werken. Dit is een kans voor iedereen die zich realiseert dat de business van vandaag vraagt om creativiteit die ontstaat door onverwachte inzichten in samenwerking. Wij willen iets toevoegen en leren van andere partners. Laten we de deur naar elkaar open zetten, klanten meer toegevoegde waarde bieden en gezamenlijk meer succes hebben.”

——————————–

Over HB Software:

HB Software staat bekend om de stabiele branchegerichte oplossingen, waarbij de klant het centrale punt is.

Door haar uitgebreide kennis van financiële, administratieve, logistieke en projectmatige oplossingen en de ervaring in specifieke branches zoals vastgoed, projectontwikkeling, internationale handel en bouwtoelevering, is HB Software in staat om haar producten perfect af te stemmen op de dagelijkse werkzaamheden van haar klanten. De nieuwste technieken worden hiervoor ingezet waaronder Dynamics NAV2013R2, tablet ondersteuning, Office 2013, document management, connectivity en de toonaangevende ExSION BI/reporting en consolidatie producten. Resultaat is een maximaal gebruiksgemak en efficiëntie voor haar relaties.

 Over ExSION:

ExSION is een management informatie oplossing, gebaseerd op het bekende en vertrouwde Microsoft Excel.

Dit maakt ExSION Reporting snel en eenvoudig in gebruik. Na een enkele dag training maken gebruikers van ExSION rapportages uit Microsoft Dynamics NAV en CRM. Alle bedrijfsgegevens worden gepresenteerd in betrouwbare en overzichtelijke rapporten. ExSION Reporting stelt ondernemers in staat om de efficiency van hun onderneming te vergroten. Alle waardevolle bedrijfsinformatie uit Dynamics kan eenvoudig worden omgezet in accurate rapportages. Dit voorkomt tijdrovend en foutgevoelig ´knip en plak werk´.

Over QBS group:

QBS group is Microsoft Dynamics Master VAR voor West Europa.

De benoeming van QBS group als Master VAR is het directe gevolg van de Volume Strategie die Microsoft in 2011 heeft ingezet. Deze strategie is een belangrijke pijler voor het succes van Microsoft Dynamics en heeft tot doel de leidende positie van Microsoft in het MKB-segment verder uit te breiden.

QBS group ondersteunt haar partners bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, variërend van marketing en leadgeneratie tot salessupport, consultancy, partner & customer care en training & coaching. De dienstverlening van QBS group is gericht op het ondersteunen van de aangesloten partners bij het realiseren van omzetgroei en het reduceren van kosten en dus op het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

QBS group is momenteel actief in 5 landen. Ruim 90 partners hebben zich in het afgelopen jaar aangesloten bij QBS group.

Bezoek voor meer informatie de website via www.qbsgroup.com

Media-contact: Ronald de Bakker, VP Marketing, 033-7600533, rdb@qbsgroup.com