Extra gebruikersgemak met Exsion Toolbox voor NAV

4 december 2015

Extra gebruikersgemak met Exsion Toolbox voor NAV.

HB Software is permanent bezig Exsion te verbeteren en gebruikers het leven makkelijker te maken. Op de helpdesk krijgen we regelmatig tips hoe we Exsion verder kunnen verbeteren en vragen over het gebruik van Exsion. Op basis van deze feedback is de Exsion Toolbox voor NAV ontwikkeld, die we ter beschikking willen stellen aan iedere gebruiker met Exsion 9.

Sinds Office 2010 is het mogelijk om eigen functies onder rechtermuis knop te maken en daarvan is gebruik gemaakt voor de ontwikkeling van deze Exsion Toolbox.

De Exsion Toolbox is een set van standaard Exsion en extra functies onder de rechter muisknop en is net als Exsion zelf een invoegtoepassing voor Excel. Met één muisklik zijn snel Exsion functies te benaderen zoals: Gegevens vernieuwen, Details weergeven en Formules naar waarde. Maar ook zijn er speciale functies zoals: Datum kiezer, Herhaald vernieuwen en E-mail dit document, direct beschikbaar. 

Download de installer inclusief de documentatie:
http://support.exsion.nl/download/Exsion%20Toolbox%202.0.zip

Zo ziet de Toolbox eruit:

Het is een product dat naast Exsion wordt geïnstalleerd en bedoeld voor individueel gebruik. Laat HB software u helpen met nog meer gebruiksgemak en rapportagesnelheid en download de Toolbox.  

De minimale software systeem eisen zijn:
Exsion 9.0NAV werkt met een SQL databaseOffice 2010.Net runtime 3.5

Voorbeelden van nieuwe functies: