Document Capture in NAV

18 november 2015

HB Software is al enige tijd bezig met documentmanagement. Twee jaar geleden zijn we gestart met Easy Software, een product suite uit Duitsland dat goed buiten NAV de documentherkenning en de workflow ondersteunt en koppelt met NAV om de boekingen en betalingen door te sturen. Daar is nu een product bijgekomen: HB Software is in oktober partner geworden van de IDYN.

​Het door IDYN geleverde Document Capture is een add-on op Microsoft Dynamics NAV en biedt een end-to-end oplossing voor scanning, data extractie, registratie en archivering van alle documenten binnen een organisatie. De add-on is geïntegreerd in de Dynamics applicatie en dus geschikt voor klanten die de herkenning en de workflow in NAV willen afhandelen. Kenmerkend voor dit product is de snelle en eenvoudige implementatie; de volgende stap naar papierloos kantoor. De eerste implementaties zijn inmiddels gestart.

IDYN is een wereldwijde ISV voor Microsoft Dynamics, gericht op horizontale oplossingen en add-ons voor Microsoft Dynamics NAV. IDYN's belangrijkste aandachtsgebieden zijn ontwikkeling en integratie oplossingen voor NAV Professionals, om efficiënter en productiever te werken, alsmede e-commerce oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV en standaard oplossingen om eindgebruikers te helpen bij het verbeteren van de productiviteit en het gebruiksgemak. IDYN heeft meer dan 250 partners wereldwijd. Meer informatie is beschikbaar via www.idyn.nl.