8 januari 2018

8 januari 2018

Op 8 januari 2018 ging GBN live met HB Bouwtoelevering. Volgens de HB Software traditie werd dan ook de HB Slagroomtaart bezorgd!
 

"Sinds 1998 is GBN een belangrijke landelijke speler die zich actief bezig houdt met het hergebruik van grond en reststoffen. Onze belangrijkste activiteit was oorspronkelijk het leveren (tijdelijk) opslaan en afvoeren van grond, bagger, bouwstoffen en bijkomende diensten aan projecten.

Inmiddels is GBN veel meer dan dat. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een multidisciplinaire netwerkorganisatie waarin de expertise, slag- en innovatiekracht van een aantal (eerder zelfstandig opererende) bedrijven en projecten zijn gebundeld.

De snelle ontwikkeling van GBN tot een landelijk opererend bedrijf van formaat heeft gezorgd voor een schat aan kennis en een uitgebreid netwerk.

We beschikken over een groeiend aantal locaties en dedicated partners door heel Nederland en omringende landen. Onze capaciteit is daardoor groot en we zijn altijd dicht in de buurt.

Met onze oplossingsgerichte full service benadering ontzorgen we dagelijks opdrachtgevers in de bouw, infra en private sector door projecten deskundig, duurzaam en kostenefficiënt te helpen realiseren."

http://www.gbn.nl