Contact

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Heeft u een Support abonnement bij één van de HB producten? Op de supportpagina vind u nuttige documentatie en komt u rechtstreeks in contact met onze helpdesk.

Groen van Prinsterersingel 47
2805 TD Gouda

* Let op, als je per auto komt voer dan huisnummer 49 in
om op de juiste locatie te komen.

T: 0031 (0)182 580 411
office@hbsoftware.nl

Vacatures

Bij HB Software zijn we iedere dag bezig om software te maken die onze gebruikers in staat stelt beter en sneller te zijn in hun werk. Daar hebben we bij voor ogen dat het maken van software heel iets anders is dan het gebruiken ervan. Denk jij dat je ons kunt helpen om met de dag bewuster te worden van de rol die onze software speelt in het werk van onze gebruikers? Heb jij gebruikersgemak voor ogen terwijl je de meest ingenieuze oplossingen werkelijkheid maakt? Dan zijn we naar je op zoek. 

Reageer op één van de vacatures of mail je open sollicitatie naar werken@hbsoftware.nl.

VACATURE: Wij zijn op zoek naar ontwikkelaars

HB Software groeit en is ter uitbreiding van het team op zoek naar 2 ervaren ontwikkelaars die binnen een straal 40 km van Gouda wonen. 

We zoeken een ontwikkelaar met ervaring op het gebied van Net en Javascript en een ontwikkelaar die ervaring heeft met het ontwikkelen in Microsoft Dynamics NAV/ Business Central en die de vernieuwing van C/AL naar AL wil meemaken. 

We zoeken mensen die de Nederlandse taal goed machtig zijn en er van houden om op een praktische manier meters te maken. 

Waarom HB Software:

  • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Professionele werkomgeving met een interessante klantenkring en gevarieerde werkzaamheden. 
  • No nonsense cultuur korte lijnen 
  • De menselijke maat 
  • Betrouwbaar en stabiel bedrijf 
     

HB Software neemt een unieke positie in op de software markt. Als enige bedrijf in Nederland implementeren we zelf ontwikkelde standaard software op basis Microsoft Dynamics en Exsion Reporting, ons zelf ontwikkelde rapportage tool. 

HB Software heeft bijna 1000 klanten in Nederland, Zweden, België en Zwitserland. Zie voor ons profiel en producten: www.hbsoftware.nl, en www.exsion.nl en www.hbsmarttrade.com.

Algemene Gebruikersvoorwaarden Websites en Serviceportalen HB Software bv

Waar kunnen we u
verder mee helpen?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht