Laat software voor je werken

  • Jullie wereld is al complex genoeg, daar heb je software bij nodig die van ingewikkeld simpel maakt. Software die voor je werkt is software waarop je elke dag kunt vertrouwen, waar je ook zonder diepgaande kennis mee kunt werken en wat naadloos aansluit op wat je wilt bereiken. 

  • HB Software is een gecertificeerde Microsoft Dynamics NAV-specialist en leverancier van brancheoplossingen voor vastgoedprojecten, bouwtoelevering en internationale handel. Ons unieke concept van HB-Bouwstenen biedt bedrijven met zeer specifieke bedrijfsprocessen de mogelijkheid om met standaard software te werken, terwijl deze wel als een maatpak ervaren wordt.

  • Daarnaast gebruiken meer dan 10.000 personen Exsion Reporting en Exsion Corporate. Financiële controllers gebruiken Exsion Reporting voor (ad-hoc) analyses, maandafsluitingen, en managementrapportages op basis van gegevens uit Microsoft Dynamics NAV en AX. Exsion Corporate voor ERP-onafhankelijke financiële consolidatie van (middel)grote internationale bedrijven. Samen met Power BI is Exsion Reporting een krachtig hulpmiddel voor Dashboarding en Analytics.

__________________________________________________


We hebben onze Exsion klanten gevraagd om een enquête in te vullen. Exsion Reporting scoorde in het algemeen maar liefst een 8. Hier zijn wij erg blij mee. 

VRAGEN:

  • Hoe waardeert u Exsion Reporting in het algemeen?
  • Wat vindt u de sterke punten van Exsion?
  • Welke verbeteringen beveelt u aan?
     

Lees hier het resultaat van deze enquête.

_________________________________________________


HB Software ontvangt hoogste kwaliteitscertificaat van   Microsoft: CfMD​ 
Lees meer
 

Over HB Software

Klant in beeld

In "klant in beeld" laten wij klanten aan het woord. Zij laten u kennis maken met hun bedrijf en vertellen over hun ervaringen met ons. We geven het woord aan Blauwhoed, éen van de eerste klanten van HB Software. Financieel directeur Ronald van Noord en financial controller Joke Oosterbaan - van Dis hebben meegewerkt aan ons boek REPORTING REFRESHED - financiële experts aan het woord.

Over Blauwhoed
Blauwhoed is een marktmakende ontwikkelaar. Zij richten zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werken zij aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. Zij ontwikkelen hun projecten in co-creatie, zij betrekken hun klanten en partners vroegtijdig in het proces. Zo creëren ze samen verrassende leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

Lees het interview   

Laat je inspireren

Vraag gratis het e-book REPORTING REFRESHED aan!​Als bedenker en maker van Exsion Reporting willen wij je graag laten delen in de ervaringen van onze klanten. In dit boek hebben we een aantal van hun financiële experts aan de tand gevoeld. Hun verhalen bieden je een unieke blik achter de schermen. Ontdek hoe zij met behulp van Exsion Reporting kunnen inspelen op de interne informatiebehoefte en met welke vraagstukken en uitdagingen zij geconfronteerd worden.
Lees meer

Stuur een e-mail naar reportingrefreshed@hbsoftware.nl en geef aan dat je het gratis E-book wil ontvangen. We sturen het dan zo spoedig mogelijk naar je toe!