Laat software voor je werken

 • Jullie wereld is al complex genoeg, daar heb je software bij nodig die van ingewikkeld simpel maakt. Software die voor je werkt is software waarop je elke dag kunt vertrouwen, waar je ook zonder diepgaande kennis mee kunt werken en wat naadloos aansluit op wat je wilt bereiken. 

 • HB Software is een gecertificeerde Microsoft Dynamics NAV-specialist en leverancier van brancheoplossingen voor vastgoedprojecten, bouwtoelevering en internationale handel. Ons unieke concept van HB-Bouwstenen biedt bedrijven met zeer specifieke bedrijfsprocessen de mogelijkheid om met standaard software te werken, terwijl deze wel als een maatpak ervaren wordt.

 • Daarnaast gebruiken meer dan 10.000 personen Exsion Reporting en Exsion Corporate. Financiële controllers gebruiken Exsion Reporting voor (ad-hoc) analyses, maandafsluitingen, en managementrapportages op basis van gegevens uit Microsoft Dynamics NAV en AX. Exsion Corporate voor ERP-onafhankelijke financiële consolidatie van (middel)grote internationale bedrijven. Samen met Power BI is Exsion Reporting een krachtig hulpmiddel voor Dashboarding en Analytics.

__________________________________________________

HB SmartTrade draait op Dynamics Business Central on premise. Microsoft released in oktober de nieuwe versie van Business Central. HB SmartTrade is één van de solutions van HB Software voor voorraadhoudende handelsbedrijven. Wij hebben onze solution nu draaien op de on premiseversie van Business Central. Zie screenshot hieronder.

__________________________________________________


We hebben onze Exsion klanten gevraagd om een enquête in te vullen. Exsion Reporting scoorde in het algemeen maar liefst een 8. Hier zijn wij erg blij mee. 

VRAGEN:

 • Hoe waardeert u Exsion Reporting in het algemeen?
 • Wat vindt u de sterke punten van Exsion?
 • Welke verbeteringen beveelt u aan?
   

Lees hier het resultaat van deze enquête.

Over HB Software
 • HB Vastgoed

  HB Vastgoed is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. HB Software heeft de applicatie samen met klanten uit de branche afgestemd op alle kenmerkende behoeftes in de vastgoedwereld. Zo helpt HB Vastgoed al ruim 30 toonaangevende bedrijven in de vastgoedsector om sneller te werken en beter te kunnen sturen. 

  Laat HB Vastgoed voor jullie werken.

  HB Vastgoed
 • HB SmartTrade


  HB SmartTrade is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en door HB Software zo ingericht dat het internationale handelsbedrijven overzicht biedt op hun complexe wereld. Alles wordt inzichtelijker, wat resulteert in meer tijds- en margebeheersing.

  Laat HB SmartTrade voor jullie werken. 

  HB SmartTrade
 • Exsion Corporate (voorheen bekend onder de naam ExQL) functioneert als betrouwbare consolidatie omgeving voor tientallen klanten. Exsion Corporate ondersteunt automatisch het verzamelen en verifiëren van de gegevens (realisatie en forecast) van de werkmaatschappijen, de eliminatie tussen de werkmaatschappijen en genereert rapportages voor management en het bestuur van de organisatie. Beursgenoteerde bedrijven en (internationale) ondernemingen gebruiken deze consolidatie-applicatie. 

  Onze klanten doen vaak meer met Exsion Corporate dan alleen de financiële rapportage. Niet financiële gegevens zoals het aantal werknemers per werkmaatschappij worden verzameld en mee geconsolideerd. Met behulp van Excel kunnen rapporten aangepast worden en visueel aantrekkelijker gemaakt.

 • Exsion Reporting voor NAV, AX en SQL

  Exsion is een combinatie van actuele rapportage en eenvoudig toegankelijke bedrijfsintelligentie (BI). De software is ontwikkeld om gebruikt te worden in alle lagen van een organisatie die behoefte hebben aan snelle en diepgaande antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken. 

  Exsion Reporting voor NAV, AX en SQL
 • HB Laboratorium

  Laboratoria zijn onderhevig aan strenge internationale normen met betrekking tot kwaliteitscontrole en vastleggen van gegevens. Deze eisen dienen derhalve ook van toepassing te zijn op software. Informatie moet projectmatig verzameld worden, eenvoudig beschikbaar zijn en de financiële afhandeling moet kloppen. HB Laboratorium is een LIMS (Laboratorium Informatie en Management Systeem) dat gebaseerd is op het betrouwbare Microsoft Dynamics-platform en de hele workflow in kan vullen.

  De interface van HB Laboratorium helpt bij zowel het vastleggen van informatie als het verwerken in de workflow tot en met financiële rapportage, door middel van een vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface. Medewerkers hebben direct inzicht in werkvoorraden en kunnen bevindingen snel, eenvoudig en nauwkeurig vastleggen. Ongeacht of dit via een pc, tablet of een smartphone gebeurt, onze software is er klaar voor.

   

  HB Laboratorium
 • HB Bouwtoelevering

  HB Bouwtoelevering is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en door HB Software ingericht om bedrijven in deze sector te helpen in hun werk. Besluitvaardiger, sneller en bewuster.

  Laat HB Bouwtoelevering jullie helpen.

  HB Bouwtoelevering

Klant in beeld

In "klant in beeld" laten wij klanten aan het woord. Zij laten u kennis maken met hun bedrijf en vertellen over hun ervaringen met ons. We geven het woord aan Blauwhoed, éen van de eerste klanten van HB Software. Financieel directeur Ronald van Noord en financial controller Joke Oosterbaan - van Dis hebben meegewerkt aan ons boek REPORTING REFRESHED - financiële experts aan het woord.

Over Blauwhoed
Blauwhoed is een marktmakende ontwikkelaar. Zij richten zich op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. In diverse plaatsen in en rondom de Randstad werken zij aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven. Zij ontwikkelen hun projecten in co-creatie, zij betrekken hun klanten en partners vroegtijdig in het proces. Zo creëren ze samen verrassende leefomgevingen waar het heerlijk wonen, werken en recreëren is.

Lees het interview   

Laat je inspireren

Vraag gratis het e-book REPORTING REFRESHED aan!​Als bedenker en maker van Exsion Reporting willen wij je graag laten delen in de ervaringen van onze klanten. In dit boek hebben we een aantal van hun financiële experts aan de tand gevoeld. Hun verhalen bieden je een unieke blik achter de schermen. Ontdek hoe zij met behulp van Exsion Reporting kunnen inspelen op de interne informatiebehoefte en met welke vraagstukken en uitdagingen zij geconfronteerd worden.
Lees meer

Stuur een e-mail naar reportingrefreshed@hbsoftware.nl en geef aan dat je het gratis E-book wil ontvangen. We sturen het dan zo spoedig mogelijk naar je toe!

____________________________________________________________

Foto's HB Software Klantendag 2018 - SS Rotterdam
 

Bekijk hier het fotoalbum van onze HB Software Klantendag 2018 op
13 september 2018 op het SS Rotterdam.