Laat software voor je werken.

 • Jullie wereld is al complex genoeg, daar heb je software bij nodig die van ingewikkeld simpel maakt. Software die voor je werkt is software waarop je elke dag kunt vertrouwen, waar je ook zonder diepgaande kennis mee kunt werken en wat naadloos aansluit op wat je wilt bereiken. 
   
 • HB Software is een gecertificeerde Microsoft Dynamics NAV-specialist en leverancier van brancheoplossingen voor vastgoedprojecten, bouwtoelevering en internationale handel. Ons unieke concept van HB-Bouwstenen biedt bedrijven met zeer specifieke bedrijfsprocessen de mogelijkheid om met standaard software te werken, terwijl deze wel als een maatpak ervaren wordt. 
 • Daarnaast gebruiken meer dan 10.000 personen Exsion Reporting en Exsion Corporate. Financiële controllers gebruiken Exsion Reporting voor (ad-hoc) analyses, maandafsluitingen, en managementrapportages op basis van gegevens uit Microsoft Dynamics NAV en AX. Exsion Corporate voor ERP-onafhankelijke financiële consolidatie van (middel)grote internationale bedrijven. Samen met Power BI is Exsion Reporting een krachtig hulpmiddel voor Dashboarding en Analytics.

Over HB Software

Als je door onze ogen kijkt…

Software die alles kan, en meteen ook voor iedereen te gebruiken is. Een balans dus tussen functionaliteit en gebruikersgemak. Dat is een ware kunst, maar precies waar ons werk op neer komt. 

Als je door onze ogen naar software kijkt zie je vooral een wereld waarin nog heel veel te winnen valt. 

Laat je inspireren

HB Software ontvangt hoogste kwaliteitscertificaat van Microsoft: CfMDDit certificaat krijg je niet zomaar. Je moet voldoen aan een groot aantal technische, juridische en commerciële criteria.  We zijn er dan ook bijzonder trots op.

Met dit certificaat hebben onze klanten de zekerheid dat onafhankelijk gecheckt is dat:

 • Continuïteit geborgd is: de software kan in noodgevallen door andere partijen toegankelijk gemaakt worden, doordat een Escrow overeenkomst verbonden is aan deze oplossing.
 • Dat gebruikende organisaties tevreden zijn: klanten zijn bereid actief te vertellen dat de oplossing ze bevalt.
 • De software compatible is met Microsoft Dynamics 2016.
 • De code voldoet aan de standaarden van Microsoft en is daarmee ook voor eventuele derden goed te begrijpen.
 • De documentatie op orde is en de helpfiles aanwezig.
   

Met andere woorden meer kwaliteit kunt u niet krijgen als u op zoek bent naar een slimme handelsoplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.